Welke producten hoger segment.

  • Jenny

    Hallo collegas,

    Natuurlijk zijn hier heel veel verschillende meningen over, maar welke producten vinden jullie in het hogere segment vallen.

    Dan bedoel ik in dit geval producten die uitpuilen van de (bij voorkeur natuurlijke) werkstoffen. Zeer hoogwaardige producten zullen over het algemeen duur(der) betaald worden. Maar het wil niet zeggen dat een goed betaalbaar product niet zeer hoogwaardig kan zijn.

    Eigenlijk zie ik soms door de bomen het bos niet meer.

    Graag jullie mening, liefst met toelichting over waarom je dat bewuste merk met kop en schouders boven de rest uit vindt steken. En een prijs/kwaliteit verhouding.

    Groetjes

  • margreet

    ik zie graag de reacties

  • Stef

    Vind ik een moeilijke hoor! Ik hoor van een collega positieve dingen over Dermalogica maar ik weet persoonlijk niet veel van dit merk. Misschien andere dames op dit forum……….Succes!

  • Eva..

    De volgende merken vallen absoluut in hogere segment:

    Hannah

    Guinot

    Pascaud

    Neoderma

    Comfort Zone

    Groetjes Eva

  • Natasja37S14

    En waarom vallen deze merken in het hogere segment? Dat is nou net wat we héél graag willen weten….

    Ik werk met Dr. Hauschka en dat is ook een 100% natuurlijk merk, maar nog best betaalbaar. Valt het dan daarom NIET in het hogere segment???

  • Stef

    Precies Natasja, daarom vind ik dit ook best wel een moeilijke vraag. Waar doel je dan precies op Jenny? Wil je zowieso iets wat duur is in de aanschaf of maakt dat niet zoveel uit maar moeten de ingredienten kloppen? Er is zoveel…. Trouwens het merk Uspa vond ik ook wel erg interressant, 100 procent natuurlijk en best wel prijzig (voor mij te prijzig helaas), ziet er ook heel mooi uit. Ondertussen denk ik even verder…….

  • Jenny

    Het gaat volgens mij puur om de ingredienten, volgens mij kan een hoogwaardig product toch betaalbaar zijn. Met name als de fabrikant het rechtstreeks aan de schoonheidsspecialiste verkoopt. Echter zal het vaak zo zijn de je voor de echte toppers qua ingredienten wel de hoofdprijs betaald. Ik zoek zeker niet perse naar iets wat duur is, als dat zo is dan gaat het niet anders, de ingredienten maken het (voor mij) hoogwaardig.

    Maar ik was juist benieuwd hoe jullie mening hierover is, en welk product dat volgens jullie is, en waarom……

    Dus geef gewoon lekker je eigen mening hierover….

  • Stef

    Dat is dan duidelijk Jenny. Ik denk dat er nog wel wat reacties komen………nogmaals succes met je keuze en als er nog iets te binnen schiet dan lees je het hier….

  • Carmen*

    Babor valt ook absoluut in het hoger segment. Trouwens net zoals inderdaad Hannah en Pascaud.

    Waarom?? Omdat hun producten hoogwaardig zijn, alles een luxe uitstraling heeft, grote keuze mogelijkheden. Goede scholing, service. Zetten nieuwe producten op de markt en winnen zo af en toe prijzen. En vergeet het resultaat niet!!!

    Dit soort aspecten maakt een merk uniek.

  • Ienke

    Goedemorgen,

    ik vind zo'n topics altijd erg interessant. dat komt omdat ik nog steeds koortsachtig op zoek ben naar HET merk voor mij om mee te gaan starten. ik heb een favouriet merk, maar er zijn nog heel veel merken die HET kunnen zijn. en voor iedereen is dat natuurlijk weer anders. ik heb in het begin van mijn carriere wel eens een topicje geplaatst met de vraag ‘wat vinden jullie van dit merk of van dat merk?’

    maar dit is zo persoonsgebonden en gelukkig zijn er heel veel goede merken, heel veel luxe, betaalbare en peperdure merken. en hoe plaats je een produkt in een hoger segment? kijk je naar hoeveelheid of soort werkstoffen? naar hoe duur het produkt is of enkel naar luxe uitstraling?

    het heeft er natuurlijk ook mee te maken wat men met een merk zelf wil. meer een wellness/spa gevoel of echt huidverbetering of allebei?

    en wat ik zo verwarrend vind; als je op beautypagina's kijkt van bijvoorbeeld Duitsland dan zie je weer heel andere merken voorbij komen. zoek je in de USA dan zijn er weer andere merken. Aziatische merken schijnen ook vreselijk in opkomst te zijn.

    Franse merken zijn overal wel bekend en dan heb ik het over een Mary Cohr, Guinot, Pascaud. ik heb laatst een waanzinnig mooi en uitgebreid infopakket ontvangen van la Colline en Cellfusion. Wat een zalige produkten, maar (op dit moment voor mij) zo ontstellend duur.

    !QMS (USA) schijnt ook zo'n mooi merk te zijn al heb ik daar geen persoonlijke ervaringen mee. ook weer heel erg duur. dan is er nog een Aziatisch merk waar ik even de naam van kwijt ben. het stond ook laatst in de Estheticienne. wat bij mij vooral bleef hangen bij dit artikel is dat het percentage werkstoffen zo hoog was dat dit niet strookte met de Europese wetgeving? HUH? dus… met andere woorden… fantastische produkten moeten ‘verdund’ worden om er in Europa mee te mogen werken? is er iemand die hier meer over weet?

    of heeft dit te maken met het feit dat schoonheidsspecialistes op dit moment misschien te veel mogelijkheden hebben om met van alles en nog wat te werken zonder dat er eigenlijk duidelijke regels voor bestaan? wil men de specialistische schoonheidsbehandelingen wellicht in de toekomst meer en meer door medisch onderlegde personen laten uitvoeren? de wereld staat op dit gebied absoluut niet stil. ik heb laatst zitten sparren met een collega in Duitsland en de ontwikkeling gaat zo hard en het is waanzinnig interessant om berichten uit het buitenland in de gaten te houden.

    en mijn favoriete merk is eigenlijk nog steeds Guinot. ik ben gek op de Hydradermie behandeling met apparatuur. Guinot kent men ook in het buitenland en dat vind ik persoonlijk ook weer een belangrijke graadmeter.

    nou, hier enerzijds dus een antwoord op de topic, maar ook een hoop andere zaken bijgevoegd. wat is jullie mening?

    groet ienke