sourire/tanden bleken

  • katie

    Eerder is mijn berichtje weggehaald, best raar, want bijverkoop van sieraden mag wel en je mening geven over sourire, tanden bleken mag niet.

    Ik wilde eigenlijk zeggen, dat ik het een goed systeem vind, het gaat heel geleidelijk en niet zoals bij de tandarts dat heel je gebit zeer doet van die agressieve bleekmethode!

    Je krijgt goede begeleiding,

    gr Katie!

  • Pee*

    Er is in een vorige discussie al veel over gezegd. Advies is, laat het bij de tandarts. Het hoort niet in salons thuis.

  • EBC

    Ik heb net even gekeken, Sourire werkt ook met waterstofperoxide, dus het lijkt me onzin om te beweren dat tandartsen een agressieve bleekmethode gebruiken en dat Sourire in de salon dat niet doet. Op de site staat te lezen : Witte tanden volgens de veilige methode van de tandarts.

    Nu bij uw schoonheidsspecialiste!

    Ook lees ik dat er bij klachten over gevoeligheid contact opgenomen moet worden met de schoonheidsspecialiste. Sorry hoor, maar ik heb 15 jaar in een tandartsenpraktijk gewerkt en zelfs met die ervaring zou ik de verantwoordelijkheid niet willen hebben.

    Ik blijf er ook bij dat bleken niet in de salon thuis hoort…

  • sandra

    Hoi,

    zou graag meer info willen hebben,

    gr Sandra

  • Anne

    Kwam toevallig op deze site en las het commentaar dat tanden bleken bij de tandarts thuishoort. Daar ben ik het helemaal niet met eens! Ik heb nl ervaring met tandenbleken bij de tandarts. Er wordt voor veel geld een bitje gemaakt en vervolgens wordt je met een paar spuitjes op zak weggestuurd van enige begeleiding geen sprake!

    Het bitje paste niet goed en was te groot!

    Ik heb dit jaar bij de schoonheidsspecialiste die met het merk Sourire werkt ( die hiervoor trouwens een opleiding heeft gehad ) een nieuw bitje laten maken en ik moet zeggen dat daar heel anders werd gewerkt. Alles werd goed uitgelegd, zelfs voorgedaan hoe je de gel in het bitje moet doen en begeleid. Ook werd er na 14 dagen kontakt met mij opgenomen over het resultaat.

    Nee bij de tandarts is het alleen kopen en betalen!

  • chloe

    EBC Schreef:

    ——————————————————-

    > Ik heb net even gekeken, Sourire werkt ook met

    > waterstofperoxide, dus het lijkt me onzin om te

    > beweren dat tandartsen een agressieve bleekmethode

    > gebruiken en dat Sourire in de salon dat niet

    > doet. Op de site staat te lezen : Witte tanden

    > volgens de veilige methode van de tandarts.

    > Nu bij uw schoonheidsspecialiste!

    >

    > Ook lees ik dat er bij klachten over gevoeligheid

    > contact opgenomen moet worden met de

    > schoonheidsspecialiste. Sorry hoor, maar ik heb 15

    > jaar in een tandartsenpraktijk gewerkt en zelfs

    > met die ervaring zou ik de verantwoordelijkheid

    > niet willen hebben.

    >

    > Ik blijf er ook bij dat bleken niet in de salon

    > thuis hoort…

    ik ben het daar helemaal mee eens

    schoenmaker blijf bij je leest………………

  • Alex

    Heb zelf ook de inscholing gehad van Sourire maar pas het niet toe in de salon. Persoonlijk vind ik tanden bleken iets voor in een tandartspraktijk en niet in een schoonheidssalon. Maar iedereen mag hier natuurlijk zijn eigen mening over hebben.

    Bij Sourire gebeurt het geleidelijk. In een tandartsenpraktijk is dit toch vaak agressiever. Hier sta je binnen een uur buiten met wittere tanden.

    Mijn ervaring met sourire is dat het reuze meevalt. Er kan eigenlijk niets verkeerd gaan. Heb het zelf ondergaan.

    Je tanden worden op een gegeven moment gevoeliger, maar als het goed is wordt dit je ook verteld. Het kan gebeuren maar lang niet altijd en bij iedereen. Gebruik je sensodyne gaat die gevoeligheid weg.

    Iemand kan natuurlijk reageren op het bleekmiddel, maar iemand kan ook reageren op een gezichtscreme.

    Het is maar hoe je het bekijkt.

    Als ik ga kijken wat met PMU of mesotherapie kan gebeuren vind ik de methode van sourire toch wel behoorlijk meevallen.

    (voor de negatievelingen, ik ken sourire persoonlijk niet en heb met dit bedrijf ook niets, bovenstaand bericht is puur mijn eigen mening)

    Alexandra

  • nancy1977

    Ik ben het er niet mee eens bij de tandarts is het alleen kopen en betalen, naast het vak schoonheidsspecialiste ben ik ook werkzaam in de tandheelkunde. Wij begeleiden de patiënten wel degelijk tijdens de bleekfase. Na het maken van de afdrukken worden bij de tandtechnieker gebitsmallen gemaakt en deze worden 2 weken later gepast in de mond om zeker te zijn dat het nauw past zodat je spaarzaam met je bleekmateriaal omgaat. Hierna wordt er instr gegeven hoe te bleken. De patiënt komt daarna wekelijks langs tot dat het gewenste resultaat behaald is. Ik moet toegeven dat het bitje duur is…maar dit bedrag gaat volledig naar de tandtechnieker zo´n 65 euro per bitje. Maar ik vind ook mensen kiezen er zelf voor en logisch dat dit niet door verzekeraars vergoed wordt en gaat enkel om esthetiek en niet om het verbeteren van de functie van het gebit. Het wordt immers erg gepromoot door allerlei tv programma´s.

  • Marea

    Ik ben wel benieuwd wat de kosten zijn om een pakket aan te schaffen

    ik zou het denk ik ook niet in de salon toepassen, maar wel lekker voor mezelf.

    weet iemand de prijzen van een startorder?

  • Alex

    Denk dat je idd gelijk hebt. Geloof zelf ook niet dat de tandarts je naar buiten stuurt zonder de nodige info. Kan me dit bijna niet voorstellen.

    (uitzonderingen daar in tegen)