Nederlandse Beautyschool Rotterdam

 • Anonymous avatar

  Wie heeft er ervaring of kent mensen met ervaring voor wat betreft de opleiding tot schoonheidsspecialiste met zelfstudie voor wat betreft het theorie gedeelte bij de Nederlandse Beautyschool in Rotterdam?

 • Anonymous avatar

  Ik vond de theorie zeer goed gedoceerd, de vrouw die daar toendertijd (5 jr geleden alweer) lesgaf, gaf ook theorielessen aan leerlingen v/d arsten opleiding,

  dus..

 • Anonymous avatar

  Grappig, want bij ons was de theorie drie keer niets. We zaten met 13 in de klas, maar bij de theorie waren er meestal maar 3 aanwezig. We hebben mog klachten ingediend, maar dat mocht niet helpen. De praktijk was weer helemaal super. Zo zie je maar. Je kunt een opleidingsinstituut niet beoordelen, want het staat of valt met de docent.

 • Anonymous avatar

  Hi,

  Ik heb verschillende opleidingen gedaan bij de Nederlandse Beautyschool en ben heel erg tevreden. Zowel over de theorielessen als over de praktijklessen. Het klopt wel dat iedere docent weer op haar eigen manier het overbrengt.

  De Zelfstudie is goed te doen alleen je moet wel disipline hebben, ik vond sommige onderdelen wel lastig. Maar uiteindelijk heb ik het met vlag en wimpel gehaald!!!! Als je het graag wilt dan lukt het je ook wel !Succes

 • Kim

  Hoi,

  Ik heb de opleiding MUA gevolg in Rotterdam, ze hebben namelijk ook een locatie in Amsterdam. Super veel geleerd. ga zelfs nu door met Decoratieve hairstyling. Kleine klasse, praktisch en gezellige sfeer. Volg ook hun Facebook en Instagram, nederlandsebeautyschool!

  Daarnaast werken ze met het merk Peggy Sage, top merk! Producten kan iedereen kopen ook al zit je niet bij hun op school!

  Succes metje keuze en wie weet tot ziens!