clinique

 • Ruigrok-g

  Hallo allemaal,

  Ik gebruik op dit moment de producten van Clinique voor mijn gezicht, omdat ik een een allergie heb voor parfum stoffen (vastgesteld bij de dermatoloog).

  Ik krijg vooral reacties rond mijn ogen en oogleden en mijn ogen gaan erg tranen, van alleen al de lucht van bepaalde parfums.

  Ik ben op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Den Haag (of in de buurt daarvan) die gebruik maakt van het merk Clinique of een ander merk die aangeeft 100% parfum vrij te zijn.

  Dermatologisch getest of ‘natuurproducten’ kan ik in mijn gezicht niet gebruiken, zolang de de fabrikant niet aangeeft dat het product 100% parfumvrij is.

  Wie kan mij helpen ?

 • Trudi

  Hoi,

  Als je een salon met clinique wilt vinden dan moet je bij een parfumerie zijn, en dan nog zal het moeilijk zijn want volgens mij werkt het merk niet met een salon.

  Verder word het vaak gebruikt met mensen met huidproblemen en dan met name acne. De lotions zijn vrij intensief of je moet die nemen zonder nr. Verder om optimaal gebruik van het merk te hebben moet je het stappenplan volgen. Dus zeep, lotion, ddml lotion en daarna je creme.

  Er zijn meerdere merken die 100 procent parfumvrij zijn maar je moet er even naar op zoek.

  Succes.

 • meta

  hallo ruigrok.

  kijk eens op www.gevoeligehuid.nl en vraag dan naar de allergy lijn.

  groetjes van meta

 • inge

  De produkten van dr Baumann zijn 100% parfumvrij.

  Ik heb meerdere klanten met een overgevoeligheid voor parfum of een parfumallergie en met deze produkten gaat het prima.

  Kijk op www.dr-baumann.nl en klik op depositaires, er zit vast wel iemand bij jou in de buur.

  groetjes

  Inge

 • rita

  Hoi,

  Ik werk met Medex en zij hebben een speciale parfumvrije lijn: Softly Line.

  Helaas heb ik geen salon in jouw buurt.

  Wel kun je de ingredienten van deze lijn op mijn website zien onder de rubriek “webshop”.

  Groeten,

  Rita

  www.ritassalon.nl

 • Ruigrokg

  Trudi, Rita, Inge en Meta,

  Allemaal hartelijk bedankt voor de reacties. Dit gaat me zeker helpen. Er is een salon in Nootdorp die met Dr. Baumann werkt. Dat is voor mij ook redelijk dichtbij.

  De website zag er goed uit.

  Groeten

  G. Ruigrok

 • Sylvana Z

  Ik werk bij Douglas in Dordrecht en hun hebben een salon en als je ernaar vraagt werken ze met clinique. Misschien heeft de douglas in Den haag een salon en die willen dan heus wel met clinique werken.

 • DELETION_USER

  hi Ruigrok-g

  ​in rotterdam op de coolsingel 101b 

  ​www.cosmocoolsingelbeautyennails.nl

   daar werken ze met clinique echt een aanrader

  ​groetjes isabel

 • Theme

  ThemeVolty is well-known source of Prestashop Themes. You can find various premium Prestashop themes here. It is best prestashop marketplace.