Behandel/massagstoel

  • Chantal

    Hallo,

    Vraagje ik ga met mijn opleiding schoonheidsspecialisten beginnen en wil graag een behandel/massagestoel. Op markplaats enzo kan ik nog niet echt wat vinden. Weet iemand mischien een adres of heeft iemand zelf een stoel te koop voor weinig geld.

    Groetjes,

    Chantal

  • karin

    Hoi Chantal,

    Ik begin a.s. maandag ook met mijn opleiding en heb net een stoel gekocht van iemand die er nog één heeft. Ik weet niet of deze stoel ook geschikt is voor massages. ( ik haal hem a.s. zaterdag)

    Het is een witte stoel, met handmatig verstelbaar voeten en rug-gedeelte, ik heb er 125 euro voor betaald, er is nog iemand die 115,- biedt, maar als je snel bent…

    Als je belangstelling hebt, moet je het maar even zeggen, dan mail ik je zijn gegevens, laat het me maar even weten.

    Groetjes,

    Karin

  • Chantal

    Hoi Karin,

    mischien heb ik wel intresse wil je me de gegevens mailen. Waar ga jij je opleiding beginnen.

    Groetjes,

    Chantal

  • karin

    Hoi Chantal,

    Ik ga mijn opleiding volgen bij Academie Louman in A'dam.

    Ik ga de dagopleiding volgen en a.s. maandag begint het, ben erg benieuwd, waar ga jij hem volgen?

    Het email adres van de persoon die nog een tweede stoel in de aanbieding heeft is;

    hanswa@xs4all.nl (naam is Hans Warries, woont in drenthe)

    ik zou wel snel zijn, want er is nog een kandidaat, deze persoon bood 115,- euro, als je slim bent biedt je 125,- en ben je haar voor.

    Als je de stoel wilt zien, zou je naar marktplaats kunnen gaan, vervolgens naar ‘huis en inrichting’ daarna naar de rubriek ‘stoelen’. Er staan wel erg veel stoelen op, maar misschien moet je vragen of hans een foto naar je op de mail zet, voor 125,- euro wil die dat vast wel doen. Neem van mij aan, de stoel ziet er goed uit! Misscien moet je hem even mailen dat je zijn adres van mij hebt.. of zoiets.

    Succes,

    tot mailens,

    grt.karin

  • Chantal

    Hoi Karin,

    Bedankt voor je tip!! Ik ga mijn opleiding op het Dangremond Instituut in Den Haag volgen en doe dan een avondopleiding 2 avonden in de week heb er erg veel zin. Morgen mag ik mijn spullen halen ben benieuwd. Succes met je opleiding.

    Groetjes,

    Chantal