Rare, brutale vraag ?

  • Matthea

    Hallo dames,

    Ik hoop niet dat jullie mijn verhaal/vraag raar zullen vinden. Hoewel ik er normaal gesproken als man uitzie, voel ik mij 100% vrouw. In verband met mijn familie-omstandigheden heb ik besloten geen geslachtsaanpassing te ondergaan. Wel heb ik enige ruimte om mijn vrouwelijke kant te ontwikkelen en te beleven.

    Mijn probleem is echter dat ik nogal last heb van mijn baard en overtollige lichaamsbeharing.

    Het liefst zou ik dit willen laten laseren zodat dit of verdwijnt of in ieder vermindert. Ik heb al eens geïnformeerd bij het ziekenfonds, maar deze willen een dergelijke behandeling niet betalen omdat het geen onderdeel uitmaakt van een geslachtsaanpassing. Nu durf ik dit eigenlijk niet te vragen, maar zou één van jullie schoonheidsspecialisten misschien bereid zijn om dit tegen gereduceerd tarief, of misschien zelfs kostenloos te doen ? Ik weet dat dit eigenlijk een heel brutale vraag is, maar het water staat langzamerhand tot aan mijn lippen en ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik deze vraag anders zou moeten stellen.

    Als jullie hier geen medewerking aan willen verlenen kan ik dat trouwens begrijpen. Het is tenslotte niet niks wat ik vraag.

    Aan de andere kant hoop ik stiekem misschien toch wel op een reactie.

    Groetjes,

    Matthea

    P.S. Ik woon in de randstad.

  • Jacqueline

    Matthea,

    Ik kan je niet helpen maar wil je graag zeggen dat ik het knap van je vindt om dit zo op het internet te zetten, het lijkt me niet een gemakkelijke situatie voor je. Als ik een laser apparaat zou hebben zou ik je absoluut helpen, helaas is dit niet het geval. Ik heb in mijn kennissenkring ook geen mensen met een laser, Sorry.

    Wie niet waagt, wie niet wint toch? Dus waarom zou je deze vreaag niet op het dit forum plaatsen. Heel moedig van je juist

    Heel veel succes ermee en ik hoop dat je iemand bereid vindt.

    Jacqueline

  • Matthea

    Hoi Jacqueline,

    Ik wil je bedanken voor je lieve reactie. Toen ik mijn oproep plaatste wist ik eigenlijk niet of ik wel een reactie kon verwachten.

    Je woorden hebben mij hoop gegeven. Ik hoop ook dat er zich inderdaad iemand meldt om mij te helpen. Ik wacht daar maar rustig op.

    Groetjes,

    Matthea