Algemene behandeling

  • Karin

    Hoi, Vandaag heb ik een behandeling met het dure merk “la pairie”gehad.

    Ik gebruik dit merk en wilde nu wel eens naar een schoonheidsalon waar met dit merk werd gewerkt.

    Ik moet zeggen dat het product natuurlijk niet tegenviel, maar de behandeling uiteindelijk wel. Mijn meeeters en oneffenheden zijn niet verwijderd en daardoor heb ik het gevoel dat de behandeling niet compleet is en dat ik binnenkort alsnog naar een andere salon moet alleen al voor dat. Wat vinden jullie, moet dit incl zijn of had het er echt bij in moeten zitten. Ik was overigens 125 euro kwijt voor 1,5 uur. En koffie of thee na hadden ze ook nog nooit van gehoord.Oja voor het epileren van mijn wenkbrauwen moest ik ook nog apart betalen.

  • Bianca

    Hoi, ik las je ervaring over die peperdure behandeling pffffffffff.

    Ben in juni gediplomeerd schoonheidsspecialiste geworden en nog steeds orienterende op een werkproduct.

    1 ding heb ik wel geleerd en dat is dat als er 1 wondermiddel tussen al die producten zat was die persoon nu schatrijk. Aangezien dat dus niet het geval is sta ik er weleens van te kijken dat mensen zich blind staren op een duur merk, dit terwijl het product staat of valt met de kwaliteit van de behandeling van de schoonheidsspecialiste zelf.

    Tuurlijk zijn er producten die kwalitatief beter zijn dan andere maar in dit geval zie je maar weer dat het uiteindelijk toch weer afhangt van het handenwerk en niet alleen van het product zelf.

    En om er dan 125 euro voor te betalen……….1,5 uur……

    Ik heb een salon aan huis en werk nu met een goed product vanuit mijn opleiding.

    Ik wil misschien voor een ander goed product kiezen maar…..mijn handen moeten het werk doen. Mensen aanraken en zodanig dat ze uiteindelijk tevreden en relaxed naar huis gaan zonder dat ze het gevoel hebben bedonderd te zijn geworden vind ik toch wel belangrijk.

    Vervelend dat je nu straks ook nog naar een andere schoonheidspecialiste moet om het “werk af te maken”.

    Veel succes in ieder geval. groetjes….

  • Karin

    Hoi Bianca,

    Fijn dat je reageerde op mijn verhaaltje. Ik heb me laten behandelen met dit product omdat ik het ook gebruik en ik merk echt dat het een super product is! Mijn huid straalt gewoon! maar ja voor een behandeling heb je toch meer nodig zoals jij al zei. By the way, in welke plaats zit jij? hihi

    Groetjes Karin

  • Rimani te Stesso

    Nou ik viel ook van mijn stoel af toen ik die prijs zag…….

    Ik werk met Phytomer en ben daar zeer content mee. Ik ben het met Bianca eens dat niet alleen het product het werk moet doen, maar zeker ook de handen het werk moeten laten doen.

    Als jij een goed gevoel bij het product hebt en echt zeker weet dat het werkt, dan moet je dat ook blijven gebruiken. Ik zou zeker teruggegaan zijn naar die schoonheidsspecialiste. Misschien kun je nog een andere betere vinden die ook jouw product gebruikt.

    Dat zij apart epileren erbij rekenen, dat verschilt per schoonheidsspecialiste. Ik heb het ook niet standaard in een behandeling zitten. Maar een kopje koffie/thee, mag er toch wel van vanaf ja.

    Tenminste dat krijgen mijn klanten ook.

    Succes!

    groetjes

    Aemke

  • kirsten

    Hallo ! Ik las ook je bericht, en inderdaad, de prijzen komen me wel degelijk bekend voor als het om La Prarie behandelingen gaat.

    Ik heb ook met La Prairie gewerkt in een schoonheidssalon, een aantal jaar terug. De resultaten mogen er zeker naar zijn, maar mijn motto is: op een onzuivere / niet goed gereinigde huid kun je de duurste werkstoffen gebruiken, maar het effect zal dan veel minder zijn !

    Je hoort vaker van klanten dat er in sommige salons bar slecht gereinigd wordt. Dat begrijp ik echt niet. Je bent toch schoonheidsspecialiste denk ik op mijn beurt !!!

    De reiniging van de huid is onderhand het belangrijkste onderdeel van de behandeling !!

    Heel veel suc6, echt jammer te horen dat collega's het afraffellen, voor die prijs, zou ik zeker een beklag-belletje plegen…..

    Mocht je een goede reiniging willen, kan je altijd langskomen in Hilversum.

    Groetjes Kirsten

  • Celine

    Hallo Karin,

    Voor dat geld had ik je ook wel een super behandeling willen geven en dan had jeniet hoeven te betalen voor het epileren. Bij mij had je 2 kopjes koffie gekregen. Ik vind het een schande. Zoveel geld en dan ontevreden daar weg gaan. Het minste wat ze had moeten bereiken zou toch moeten zijn dat je met een super gevoel daar weg gaat. Ik ben het ook eens met eerdere reaties dan reinigen voorop staat. Daar kun je thuis ook veel aan doen zodat de schoonheidsspecialiste daar minder werk aan heeft en zich kan consentreren op …. wat maar nodig of gewenst geacht wordt. Met 125 euro lichter en met meeeters thuiskomen is geen goede reclame voor prairie.

    Succes en zoek een ander

    groetjes celine

  • Karin

    Hallo allemaal,

    Na al jullie reactie's (bedankt hiervoor), zit ik er toch over te denken om ook daadwerkelijk iets te ondernemen.

    Hebben jullie suggesties hoe ik dat zal aanpakken?

    Bv de salon zelf bellen of met la prairrie bellen??

    Groetjes Jacqueline

    Ps wordt dus vervolgd.

  • kirsten

    la Prarie bellen ! zou mijn advies zijn. wellicht kun je van hen een tegoedbon krijgen die je bij een andere La Prairie salon inleverd… want ik denk niet dat je nogmaals naar deze zaak terug wil??

  • Beads-enzo

    Ik zou met beide contact opnemen.

    Als ik iemand in de salon zou krijgen en deze heeft achteraf een klacht, dan zou ik dit graag zelf van deze persoon willen horen. Wie weet komen jullie dan wel tot een oplossing.

    De leverancier zou het zeker moeten weten. Zij verkopen een bepaald product die door zo'n beperkte behandeling niet volledig tot zijn recht komt. Deze manier van werken is in ieder geval geen positieve reclame voor la Prarie.

    Groetjes Veronique

    Beauty enzo

  • Bianca

    Hoi Karin,

    Ik zit in Horst, N-Limburg en nee, geen superdeluxe salon ha ha. Heb in juni mijn studie schoonheidsspecialiste afgerond, dit bij een full-time job. Zeker geen makkelijke opgave maar ik mag niet klagen hoe het is gegaan.

    Ik ben zeer individualistisch ingesteld en heb een kamer tegen mijn huiskamer aan ingericht als salon. Alles in mijn huiskamerstijl, met warme kleuren.

    Sommige producten mogen erg goed zijn en duur maar passen gewoon niet bij mij als persoon. Iets moet bij mij passen. Zo ook heb ik een bepaalde klantenkring die zeker wel wat wil betalen voor een goede en ontspannende behandeling maar ze zijn wel realistisch en zeker niet bereid om een behandeling in 1,5 uur 125 euro voor te betalen!! Dan kan ik mijn tent wel sluiten.

    Maar goed dat we allemaal verschillend zijn en we kunnen zeker wat van elkaar leren, de grote dure salons van de kleine goedkopere en andersom.

    Het hangt er ook erg vanaf waar je salon gevestigd is. Ik ken enkele oud-klasgenoten die in een dorpje wonen en daar hun praktijk hebben. Als zij hun prijzen te hoog afstellen kunnen ze de tent wel sluiten. De mensen zijn hier in het algemeen nuchter en denken na voor ze de portemonnee trekken.

    Bij mij staat verkoop niet op de eerste plaats. Mijn streven is dat mensen ontspannen en tevreden de deur uitlopen ook als ze alleen hun wenkbrauwen komen epileren!! De kleine klant is mij net zo lief als de grotere die totale behandeling vraagt. En ik merk dat dit de mond op mond reclame mij niet ten nadele komt……….hi hi hi.

    Groetjuzzzz