bioskinjetting

  • c.visser

    Wie o wie heeft ervaring met bioskinjetting en kan mij er meer over vertellen.

    Misschien dat iemand het zelf doet of heeft laten doen.

    Alle reacties zijn welkom.

    Groetjes Corine

  • sandra

    Hoi Corine

    Ik heb het zelf laten doen, mijn ervaring hiermee was echt slecht. De rimpels zijn absoluut niet minder geworden en wat ik erger vind, is dat op mijn voorhoofd de rimpels rood zijn gebleven. Ik zou er dus zelf nooit mee beginnen.

    Groetjes Sandra

  • Rimani te Stesso

    Wat is het precies dan? Ik ben zelf ook schoonheidsspecialiste.

    Groetjes

    Aemke

  • Linda

    Ik ben geinteressered in wat jullie om te zeggen hebben. Ik heb cursus for dit in August/Sept als ik wil het in mijn salon aan te bieden. (het speight mijn slechte Nederlands) Kijk naar http://www.rimpelloos.nl om voor meer informatie. Ik vraag aan SANDRA a.u.b. heb jij de behandeling jezelf gedaan of bij een schoonheidspecialist? Dankuwel

    Linda

  • Linda

    Met een beetje geduld (3-4 weken) kunnen je rimpels aanzienlijk verdwijnen danwel minder worden. Dit d.m.v. een gepatenteerd extract wat dus ECHTzichtbare huidverbetering geeft. Voordeel voor de schoonheidsspecialiste is dat de kilant de producten zal blijven kopen, gezien het goede resultaat. Nieuwsgierig geworden stuur maar een berichtje naat info@plusconfiance.nl of geef een belletje 036-5497957.

    Succes allemaal en groetjes Linda P.

  • sandra

    Hoi Linda,

    Ik heb de behandeling bij een schoonheidsspecialsit laten doen, dit heb ik laten doen omdat ik het wou weten hoe het werkte en als het mij goed was bevallen was mijn bedoeling om de cursus te gaan volgen. Van deze gedachte ben ik echt helemaal afgestapt, mijn advies is echt om er niet aan te beginnen, ik wou dat ik de behandeling terug kon draaien.

    Groetjes Sandra

  • Linda Young

    Hallo Sandra

    Hartelijk bedankt voor de informatie, maar nu zIt ik om te twijvelen en vind ik vervelend en ben ik wel bezorgd. Was de schoonheidsspecialist getrained bij Pascaud AUB?

    Alvast bedankt voor uw reactie.

    Linda

  • sandra

    Hoi Linda,

    Ja, deze schoonheidsspecialiste heeft de cursus gevolgd bij Pascaud. Ik zou je het advies geven meer mensen te vinden die deze behandeling hebben ondergaan en wat hun ervaring hiermee was, ongetwijfeld is dit resultaat zoals bij mij vaker ontstaan. Succes met je beslissing.

    Sandra

  • Linda Young

    Beste Sandra

    Hartelijk bedankt voor jij eerlijkheidness (honesty (het speight mij)) ik ben echt dankbaar aan jij. Ik zou morgen absoluut een bietje telefoneeren doen om meer uit te vinden van andere mensen wie hebben de behandelingen gehaad en ook wat zijn zijn ervaringen.. Ik zou jij (en anderen) laten weten op dit forum wat ik precies uitvinden en ook wat is mijn beslissing.

    Dankjewel en tot dan.

    Groetjes

    Linda Young

  • Angelique

    Ik ben zelf schoonheidsspecialiste en was ook aan het overwegen om de Bioskinjetting opleiding te doen.

    Daarom heb ik bij een salon die er al mee werkt een kuurbehandeling zelf ondergaan. (natuurlijk niet verteld dat ik dit ook van plan ben!)

    Ik heb precies gedaan wat ze me geadviseerd had;

    5 Bioskinjetting behandelingen in combinatie met de producten van hun merk Carat.

    Ik heb een salonbehandeling van Carat gehad, en thuis heb ik de ampullenkuur gebruikt met de creme.

    Ik ben hier juist ontzettend tevreden over!

    Mijn rimpels zijn echt een heel stuk minder geworden, de meeste zijn zelfs helemaal verdwenen!

    Wegens verbouwing en verhuizing kan ik volgend jaar pas een salon starten, maar ik ga vast en zeker de opleiding doen!

    Groetjes Angelique