Nieuwe klantjes gezocht

  • Jacqueline Gase

    Vraagje,

    Ik ben pas verhuisd en heb nu een mooie ruime kamer als salon ingericht. Ik had op mijn oude adres nog maar een paar klantjes omdat ik wist dat we gingen verhuizen naar een andere plaats. Dat is nu dus gebeurd en ik probeer mijn klanten kring uit te bereiden. Ik deel visitekaartjes uit en hang briefjes op bij de AH. Ik heb zelf nog een baan voor 32 uur in de week en probeer in beginsel 1 dag per week vol te plannen. Ik heb nu een beetje het idee dat er niemand belt. Wat kan ik nog meer doen? Of is dit misschien stilte voor de storm en moet ik geduldig zijn! Graag reacties van mensen die dit eerder zelf bij de hand hebben gehad.

    Jacqueline

  • Amber

    Hallo Jacqueline, kijk eens bij “nieuwe salon”, daar heb ik ook al het een en ander geschreven over het werven van nieuwe klanten. Huis een huis folderen verricht bij mij wonderen! (wel kwalitatief mooie folders verspreiden, dat staat netter en dan reageren er meer mensen).

    Suuces, Amber

  • Linda

    Hallo Jacqueline,

    Helaas kosten de tips vaak geld, folders, advertenties enz.

    Wij zijn actief in het ondersteunen van (startende) schoonheidsspecialisten maar ook pedicures om in een korte periode een gedegen klantenkring op te bouwen, eventueel indien nog in opleiding een heleboel modellen te verzamelen, en ook vast iets te verdienen. Nee zit geen addertje onder het gras!!

    Interesse laat dan wat van je horen. Ik ben bereikbaar opnummer 036-5497557

    Groetjes

  • Linda

    Sorry, Ik zie dat er een fout in het telefoonnummer is geslopen.

    Het juiste telefoonnummer is: 036-5497957

    Snel bellen, is echt de moeite waard.

    Groetjes,

    Linda P